Morgen eindelijk beginnen met mijn stage - Reisverslag uit Kokkola, Finland van mariekelandkroon - WaarBenJij.nu Morgen eindelijk beginnen met mijn stage - Reisverslag uit Kokkola, Finland van mariekelandkroon - WaarBenJij.nu

Morgen eindelijk beginnen met mijn stage

Blijf op de hoogte en volg

17 Augustus 2005 | Finland, Kokkola

Zo hier weer even een berichtje van mij.
Ik ga morgen eindelijk beginnen met mijn stage. Ik weet dat het in het ziekenhuis is, maar op welke afdeling dat is nog niet helemaal duidelijk. Moet eerlijk zeggen dat dat me ook niet zo heel veel uitmaakt, vind het al heel erg leuk om weer eens in het ziekenhuis te zijn.
Ik heb vanaf maandag een cursus gevolgd voor TCM wat staat voor Traditional Chinese Medicine. Ik moet eerlijk zeggen dat het echt super interessant was. Ik heb geleerd over acupunctuur en over verschillende soorten massages, over yin en yang en hoe je zo'n syndroom kunt krijgen.
Het was helemaal leuk omdat ik het maandag gelijk in de praktijk mocht uitvoeren bij vrienden van Matilda (mijn chinese huisgenootje). Zij hebben bij mij en ik bij hun acupunctuur gedaan en daarna heeft ze me nog gemasseerd.
gister opzoek geweest naar een tv, maar kon er alleen 1 kopen die zwart/wit uitzond, denk dat ik nu toch maar voor een radio ga.

Morgen is het dus eindelijk zo ver, eindelijk beginnen met mijn stage. Ik laat jullie snel weten hoe het is gegaan.

Kus

p.s:
- Yvonne mail je me nog even dat evaluatieformulier door, je bent een schat
- Ramona hoe is het gegaan op je werk? Bevalt hte om weg te zijn en om opnieuw te beginnen?
- Lizz met mij gaat het echt goed maak je daar geen zorgen om
- Tantetje Diana heb je kaart nog niet ontvangen, maar hoop dat hij snel komt
- Jacco het is inderdaad leuk om zo contact te houden, hoe was jouw weekend??
- Lieve, nee liefste Marvin red je het nog een beetje zonder me, ik niet zonder jou hoor!!!!! Denk aan je
- En mama ik weet niet of je dit leest, maar vind het echt super leuk om met je te mailen XXXX

• 17 Augustus 2005 - 13:45

Jochem:

Super dat het zo goed gaat, succes!

• 17 Augustus 2005 - 20:59

Miranda:

hee Mariek,
    Goed om te horen dat je het zo naar je zin hebt en nu lekker met je stage beginnen, spannend hoor, ben benieuwd hoe het is. Heel veel succes en ik volg alles van je.

Kus Miranda

• 17 Augustus 2005 - 22:50

Diana:

Zo te horen heb je het daar prima naar je zin, helemaal top, denk aan je!